maanantai 28. joulukuuta 2009

Joulun jälkipuinti

Hehheh vähäsen tältä varmaan tuntuu silloin kun ensimmäinen oma lapsi viettää ensimmäistä jouluaan... :)

Pyhät meni sukuloidessa; aatto oltiin allekirjoittaneen vanhemmilla ja joulupäivänä siirryttiin avokin vanhempien luo. Jouluaattona Hugon seurana oli siis Antero-vanhus (joka taitaa olla jo täysin kuuro... :( ) ja joulupäivänä sitten Mimmi ja Rontti :) Mimmillä oli naistenpäivät, ja kyllä toi Hugo-pölvänä näyttää ainakin vähän jotain ymmärtävän sellaisen ajankohda päälle - ainakin innokkuudesta päätellen. Mimmi-raukka ei saanut hetken rauhaa! Ihmisväki söi hyvin, paljon ja hyvin paljon, Hugo taasen ei oikein malttanut syödä. Paitsi kinkkua suoraan juhlapöydästä jota mumma syötti "salaa" kielloista huolimatta... :)
Tässä siis Hugo joululahjoineen: hieno nimikoitu pyyhe kasvattajalta, hc-pupu & bulldoggi-pehmo "Anterolta perheineen", vetonarupallo & pihvitikut "Mimmiltä ja Rontilta perheineen", ja Hauhau Champion Kanaherkut (100% kuivattua kanaa!) "julkkis-Niksulta & Minniltä perheineen" eli kampaajaltani eli vanhempieni naapurilta.

Allekirjoittanut isänsä kanssa pääsi myös toimimaan Niksun & Minnin perheen odotetuimpana vieraana, tonttuna ja pukkina... :D No, piti sekin kokea sitten kerran elämässä :)


Vasemmalta: allekirjoittanut & Hugo joulupukki-isänsä ja muuten vaan höpsähtäneen äiteensä kanssa :)

3 kommenttia:

  1. Ohhoh, mikä lahjamäärä! Meidn koirat sai paljon vähemmän... Varmaan tarkoittaa sitä, että Hugo on ollut paljon kiltimpänä :D

    VastaaPoista
  2. Ohoh! Onpas Hugo tosiaan ollut kilttinä!

    VastaaPoista
  3. Kai se nyt ku on suvun nuorimmainen... ;) Sekä mun vanhemmat että anoppi & appiukko on kaikki koiraihmisiä ja kun noita lastenlapsia ei ole vielä siunaantunut, niin Hugo vähäsen toimittaa sellaisen virkaa sitten :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails