tiistai 1. kesäkuuta 2010

Näyttelypohdintoja

Tänään, 1. kesäkuuta(!!!), on viimeinen ilmoittautumispäivä Forssan näyttelyyn.

Mennäkö vai eikö mennä, siinäpä vasta pulma?

Hugolta jäi nyt lauantaille suunniteltu mätsärikeikka pois vatsataudin vuoksi, ja tämän viikon lauantainenkin näyttää hippasen epävarmalta (valitettavasti jos niin on ollakseen, niin purjehdusharrastus menee tällä kertaa koiranäyttelyharrastuksen edelle).

Meidän olis ehdottoman tärkeää saada lisää varmuutta pöydällä oleskeluun ja tuomarin tutkittavana olemiseen, ja sehän onnistuu siis parhaiten harjoittelemalla.

Riittääkö enää kuukausi?

Toisaalta, juurhan totesin, että pakko on paras muusa, eli ehkä TODELLA paneudun Hugon sosialistamiseen vasta kun on pakkopakkopakko. Nythän se on ollut lähinnä asteella "olishan se ihan kiva, jos...", mutta konkreettisia toimenpiteitä on tullut lähinnä jos on ollut tullakseen. Viralliset ois sellanen aika pakko, heh.. (Tässäki on taas siis vaan omistajassa ongelma, eikä koirassa... :))

Mitä mittää.
Voishan sinne Forssaan ilmoittautua eniveis, ja joko jänistää (heihei, sinne meni sekin 30€), tai käydä hakemassa EVA. Tai ehkä menis ihan hyvinkin, sais oikein virallisen arvion ja kaikki. Velipoika Ringokin oli käynyt hakemassa varasertin ja PU2n männäviikolla, ihan ekalla yrittämällä, !!!! :):)aamukasteella pesty niipunnaapunpuupu


No, ehkäpä ilmoittaudun, taidan tulla siihen päätökseen. Lomakekin on jo auki. :)

1 kommentti:

 1. Eikus näyttelyyn vaan :)
  Tottahan se on, et tilanne on outo, kun tuntematon ihminen tulee tutkimaan, mut rohkeasti vaan kokemaan näyttelymaailma. Sitä kauttahan sitä on taas yhtä kokemusta rikkaampi :)
  Ringon kanssa ei ole pöytäongelmaa. "Ongelma" on, ku poju on niin aktiivinen sanan lievässä merkityksessä ;) ettei malttas rauhoittua. Meillä auttoi, kun mentiin paikan päälle hyvissä ajoin. Ringokin kerkes jo vähän väsyä hulinassa.
  Jännäsimme kovasti puntit tutisten, ku Ringo astui kehään. Turhaan, poika pisti parastaan. Lopputulos oli mairitteleva ensikertalaiselle :)
  Tästäkö se villitys iskee näyttelykehiin? Kuopio jo elokuussa siintää mielessä :D Sinne sit pistettäs Ringon pikkuvelikin kehään.
  Niin ja Onnea huomiselle 1-vuotis syntymäpäivälle!!!! :)
  Terkuin Ringoveli

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails