tiistai 27. lokakuuta 2009

Ekaluokkalainen :)

Aloitimme eilen Huppepuppen kanssa koirakoulussa.
Tarkoituksena on opetella kunnon koirakansalaiseksi; kulkemaan sivulla, olemaan paikalla, istumaan ja makaamaan, sekä muita perinteisiä yleishyödyllisiä temppuja. Kurssikavereina meillä tulee olemaan ainoastaan jo aikuisikään ehtinyt berninarttu, sillä kolmas meidän ryhmässämme aloittaneista ylennettiin heti jatkoryhmään. Ja mitäs Huppe sitten... esitteli pupuhyppyjä ja pakoili kouluttajaa... :D

Hugo on hyvin innokas, ja helppo motivoida varsinkin leikin varjolla. Välillä vähän liiankin innokas (palaa kohtaan, missä puhutaan pupuhypyistä :D). Herkkujen kanssa on vähän niin ja näin, välillä kelpaa mikä tahansa ja välillä ei mikään. Eniveis, Hugo ehkä osaa jo mennä käskystä istumaan, odottaa paikallaan kun poistun parin metrin päähän, mennä auttavasti maahan sekä toki kulkea hienosti remmissä.

Seuraava opiskelukerta onkin jo torstaina, toivottavasti on vähäsen parempi ilma... Ei ollut koiraherralla motivaatio oikein huipussaan, kun oli niin märkää... Ja 45min on ihan liian pitkä aika keskittyä yhteen pötköön, joten käytiinkin sitten välillä vähän tuulettamassa hermoja ja haistelemassa Kupittaanpuiston hajuja.

Tarkoitus olisi kanssa harjoitella vähän näyttelyjuttuja, sillä Hugon (ja allekirjoittaneen!!!!!) näyttelydebyytti lähestyy uhkaavasti. Tervetuloa vaan katselemaan meitä 8. marraskuuta Turun Messukeskukseen, kun päräytämme kilpakaverit kalpeiksi Turun Seudun Kääpiökoirayhdistyksen epävirallisissa pentunäyttelyissä :D

ps.
Hugo nyt sitten jaksoi leikkiä papillonia aika hyvän tovin, tänään olikin jo oikea korva taas lurpallaan. Nyt meillä on taas yksikorvainen koira :)

4 kommenttia:

 1. Hei

  Hugo onkin näköjään ainut näyttelyyn ilmoitettu phalenepenska :) Olisi mukava tulla katsomaan "sukulaispojan" debyyttiä. Täytyypä yrittää raivata kalenteriin tilaa... Tsemppiä kehään toivoo Tempramentia Sort Est Jete alias IsoD

  VastaaPoista
 2. Joo mun blogin päivittely on aika satunnaista :P Ja eikös ne kaikki pennut ole vähän untamoita ja sitten ne on vielä pentuja vuosikaupalla :D Kyllä se Hugo oppii kun leikiltään ehtii ;)

  Onnea teidän ekoihin näytelmiin! Me oltiin samoissa Turun pentunäyttelyissä vuosi sitten :)

  VastaaPoista
 3. Lotte,
  tuu ihmeessä kattelemaan vaan ;D Hugo on yhä yksikorvaisella tuulella, saas nähä mitä ne siellä tykkää...

  Eini,
  mua jännittää jo nyt ihan sikana sinne meno, ku en yhtään tiedä et mitä siel pitää tehdä ja mitenpäin olla... Ollaan koirakoulus kyl reenattu vähäsen näyttelyjuttuja, mut saattaa olla et huominen vika preppaus jää väliin ku oon tosiaan sairaslomalla nyt... Ehheh.. no eikö se niin ollu et lahjattomat treenaa :D

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa jännältä. Meillä päättyi pentukurssi ja jatkettiin samantien tokoon. Olen miettinyt että voisi olla mukava kisata, mutta saa nähdä uskallanko ;)

  Mansikki on kauhean ahne ja aina riittänyt ruoka palkaksi, mutta en tiedä onko se murrosikä vai mikä, mutta kiinnostus on yhtäkkiä lopahtanut. Pitää ehkä yrittää itsekin leluja ja leikkimistä palkaksi.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails