torstai 5. marraskuuta 2009

Flunssajuttuja ja jännitystä

Haarlaan sataa tänään näköjään ensilumi! Tai jotain pientä, valkoista näytti taivaalta tulevan, kun käytiin äsken Juupelin (= Hugo) kanssa lenkkeilemässä.
Allekirjoittanut sairastaa virusflunssaa käänteisessä järjestyksessä; alkoi tuttuakin tutummilla keuhkokuumeoireilla maanantaina, ja nyt torstaina on jäljellä silkkaa räkää ja mukavasti lohkeava yskä. Koirakoulu jäänee tänään siis väliin, jollei isäntä saa jostain yhtäkkistä mielihalua lähteä sinne palelemaan.
Hugoa itseään ei näytä huono (= kylmää & tuulista) ilma häiritsevän, päin vastoin - ihan kuin se saisi vaan entistä enemmän virtaa tällaisilla keleillä. Ehkä tuuli on vaan hyvä kirittäjä ;) Ei ole meinaan 8m fleksi yhtään liian pitkä, kun Hugge päättää vähän päästää virtoja.

Eniveis. Mitä tuohon jännittämiseen tulee, niin olemme tosiaan menossa sunnuntaina Turun Kääpiökoirayhdistyksen epäviralliseen pentunäyttelyyn. Paikkana on niinkin matala maja kuin Turun Messukeskus... ;D Siis se sama mesta missä järjestetään Turku Top Dog Show't ja Winter Dog Show't ja muut missä on paljon isoja hienoja ja taitavia koiria esittäjineen. No, eiköhän se siitä. Pakko sinne nyt on mennä kuitenkin, kun olen jo niin paljon sitä kaikkialla puhunut :D

1 kommentti:

  1. Mein Hanni on aina ollut sellainen, että mitä kylmempi ja pyryttävämpi keli, niin sitä enempi siinä on virtaa. Äippä laitteli viestiä tänään, että Hanni on käyttäytynyt pentukoiran tavoin. Ollut ihan villinä ja pyörinyt väkkärällä lenkillä :) Ensilumet siis tuli tännekin.

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails