tiistai 14. syyskuuta 2010

Metsistelyä

Hugolla on uusi "kaveri", Ronja. Ronja joutui kodinvaihdon eteen ja tuli Adalle, ja Ada ja Ronja sitten tietysti käyvät meillä metsistelemässä :)

Me löydettiin "uusi" kiva polkukin, jossa ei näytä muita käyvän, joten kummatkin piskiläiset saavat juoksennella vapaana.
Välillä tehdään vähän temppuja...
..tai hengaillaan muuten vaan Adan kanssa, koska se on kiva, koska sillä on nakkeja. Tietysti :)


Hugo ja Ronja tulevat hyvin toimeen.. ..niin kauan, kunhan Ronja ei käy Hugon iholle. Hugosta on tullut kovin kranttu leikkikaverikoiriensa kanssa, ja esim. Ronja leikkii Hugon mielestä ihan liian rankasti. Hugo kyllä sanoo Ronjalle, että suksis kuule ämmä kuuseen, ja Ronja uskoo kiltisti.

Ronja on mukava koira muutenkin, n. 2,5-vuotias Savonlinnan tyttö ja ilmeisesti suomenpystykorvan ja länsisiperianlaikan rakkauen hetelmä. Ääntä siitä lähtee enemmän kuin pienestä kylästä, ja miehet on aavistuksen pelottavia, mutta kilttihän tuo tuntuu olevan kuin mikä.


Ja niiin kaunis.
Syksykin tekee jo tulojaan, viime viikolla polut oli ihan puhtaina lehdistä, mutta nyt oli jo ihan matto maassa. Aamuisin on usein sumuista.

2 kommenttia:

  1. Onpas Hugolla nättiä neitiseuraa! :)
    Syksy on kyllä tullut ihan hirmuisan vauhdikkaasti! Kesän helteistä tuntuu olevan jo ihan ikuisuus ja ihan muutamassa päivässä vaihtui puidenkin lehdet puolittain keltaisiin :)

    VastaaPoista
  2. Kesä loppu kahessa päivässä ja kunnon syksy tuli viikossa ;)
    Just tossa muistelin, et edellisviikolla mettäteillä ei ollut juur yhtään lehtiä vielä ja puut oli ihan vihreät. Viime viikolla lehtiä oli ihan kunnon mattona, mutta ruskaa ei ollu vielä ku nuorissa puissa. Nyt tällä viikolla alkaa olemaan ruskaa jo ihan kunnolla :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails