torstai 4. marraskuuta 2010

Asia, jota en tullut ajatelleeksi...

Meillä on Hugon kanssa tapana avata (posti)paketit yhdessä. Luulisin tämän juontuvan siitä, että posti tuo aina välillä Hugolle Racinellin maistiaistikkuja, ja pitäähän toisen saada oma postinsa aukaista... ;)
Samaten ne paketit jotka haen Ärrältä, on yleensä Hugon paketteja - nettikaupoista tilattuja leluja ja kippoja ja lisäravinteita ja herkkuja ja muuta.
Hugo siis osallistuu aktiivisesti paketinauontaan, ja saa myös osuutensa sisällöstä.

Mutta tänään... Postilakosta huolimatta H&M Homen paketti tuli kuin tulikin melko ajoillaan perille, sisältäen kaikkea kivaa kuten tyynynpäällisiä ja pöytäliinoja ja kuusenalusmattoja. Kivaa siis mulle, muttei mitään kivaa Hugolle. Tai kivaa Hugollekin, muttei sellasta mikä olis ollu enää Hugon käsittelyn jälkeen mulle kivaa.
Kuten ihanat valkoiset tekoturkiskarvapehmohässäkkä-sohvatyynynpäälliset. Ei meinannut koira millään ymmärtää, että ei se muuten olekaan sittenkään kaikki kiva karvainen postista tuleva leikkiä varten. :(

Meni Jupsu vakavaksi. No, ehkä seuraava postipaketti onkin sitten taas Hugolle... tai ehkä H&M laajentaa myös koiranleluihin?Hugolla on muutenkin tapana osallistua kaikkiin kodin toimintoihin. Asiaan perehtyneet arvaavatkin, että ylläolevanlaisen sähköshokki-tukan saa, kun pieni pupunjuupu pöyhii tekokuitutäkkiä muhkeammaksi samalla kun ihmisväki vaihtaa lakanoita :)

Kyllä olisi elämä tylsää ilman koiraa.

2 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails