maanantai 1. marraskuuta 2010

Syksyn kuuminta hottia!

Tässä numerossa käsittelemme perhoskoirapoikien ympärivuotista pantamuotia, mutta koska on syksy, olkoon se erityisesti syksyn kuuminta pantamuotia.

Aloitamme arkikäyttöön sopivalla nahkapannalla.


Lehmän- ja hirvennahasta valmistettu pehmeä, maitosuklaanruskea Jokke-kaulapanta sopii hyvin niin metsäisille poluille, aamu-usvan sävyttämälle peltolenkille kuin sunnuntaipäivän naapurustokävelyllekin. Puolikuristavan pannan ketjun tilalla on nahkaremmi, joten ahkerakaan käyttö ei kuluta huolella hoidettua turkkia. Tämä kauniin eleetön käyttöpanta suorastaan huokuu rouhean elämänmyönteistä asennetta olematta silti kuitenkaan liian maalaismainen.
Sumuiselle aamulenkille emäntä varustautuisi Hunter-kumisaappailla.Tämä todella miehekäs punamusta nahkainen niittipanta on ostettu Kaarinan Lemmikkieläinliikkeestä. Se on rock-henkisyydessään hyvin katu-uskottava, olematta silti silmiinpistävän machoileva. Panta toimii erityisen hyvin kaupunki- ja treenipantana ja muissa tilanteissa, jossa pantaa saatetaan joutua pitämään kaulassa pitkiäkin aikoja. Se on paksua ja pehmeää nahkaa, ja käyttömukavuuden viimeistelee tavallinen solkikiinnitys.
Kaupungille emäntäkin vetää jalkaansa biker bootsit.Iltarientoihin ja muihin fiinimpiin tilaisuuksiin suosittelemme lämpimästi tätä Raision Elonäyttelystä ostettua vaaleansinistä timanttista nahkapantaa. Panta todellakin on kaiken vaivansa arvoinen asuste, sillä kauniin taivaansininen nahka korostettuna usealla timangilla kyllä peittää puolikuristavan ketjun epämiellyttävän käytettävyyden. Panta on kuin korkokengät - näyttää hemmetin hyvältä, mutta käyttäminen vaatii harjoittelua ja saattaa siltikin tuottaa tuskaa.

3 kommenttia:

 1. Ihana timankipanta! sopii hyvin Hugolle! :)

  VastaaPoista
 2. Ootteko kokeillut Hugolle näitä Hurtan pantoja? :) http://www.tassutarvike.fi/hurtta-pehmustettu-panta-p-572.html
  Ite harkitsin tollasen ostamista kun pentu saapuu taloon, mutta en oo kuullut kun eläinkaupan myyjien mielipiteet, olisi kiva kuulla millainen on oikeasti käytössä...

  VastaaPoista
 3. sarianne,
  Jupsu kiittää :) Se ei kyllä yhtään arvosta tota timangipantaa... Mut eipä me sitä kyllä paljoa käytetäkään. Mut on se hieno ;)

  Jannika,
  mä olen jotenkin niin urautunu noihin nahkapantoihin, etten oo oikeastaan ees ajatellu ostavani muunlaisia :) Pentuna Hugo sai kasvattajaltaan mukaan Hurtan ilmeisesti aika samanlaista materiaalia olevan pentupannan, mikä oli kyllä hyvä.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails