sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

1v-rokotukset takana ja kitalaki vs. nenäpunkit -pohdintoja

Puppe ei arvostanut, mutta eipä siinä muu auta. Seuraavaksi kahden vuoden päästä uudestaan, jos ei muuten tartte asioida - toivottavasti ei tarvi :)
Hugo painaa 3,4kg, eli joulukuun alusta painoa on tullut lisää "enää" n. 300 grammaa. On kuulemma sopivassa lihavuuskunnossa. Lysti kustansi yhteensä 70 euroa, taas kerran Kaarinan Eläinlääkäriasemalla. Mihis sitä hyvää vaihtamaan, vaik kieltämättä vähäsen harmitti, kun kotoota tulevalla bussilla pääsis melkeen suoraan Vettorin etuovelle, kun nyt täytyy matkustaa kahdella bussilla ja naapurikaupunkiin asti.

Tuohon 70 euroon sisältyy kuuden euron edestä nenäpunkkilääkitystä, vaikka ell epäilikin, että Hugo saattaa ennemmin ehkä kärsiä pitkästä ja pehmestä kitalaesta. Syötän tuon lääkityksen nyt kuitenkin, ja seurailemme tilannetta. Toivottavasti olisi "vain" nenäpunkkeja... Huokaus.

Hugo tosiaan innostuessaan oireilee ikään kuin reverse sneezingissä, mutta vain innostuessaan TODELLA paljon (eli silloin, kun me tulemme kotiin, tai meille tulee mieluisia tuttuja). Tämä muiden oireiden puuttumisen kanssa kuulemma viittais enemmän tuohon kitalakiongelmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails