sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Edistystä ja takapakkia

Edistystä:
 • kynsienleikkuu sujuu nykyään MELKO mallikkaasti. Naapureiden ei siis enää tarvitse pohtia soittaakko Leyser paikalle vai ei... (Hugo on niiin drama queen!!)
 • lenkkeilemme nykyään flexissä...
 • ...ja uskallamme ohittaa myös vastaantulevat koirat muutenkin kuin ojanpohjan kautta (kiitokset meidän ihanaisen jurolle Anterolle joka ei välittänyt pienestä Hugo-pojasta hönkäsen pöläystä... :D)
 • osaan arvioida Hugon ruuantarpeen, syö nykyään ainakin suurimman osan ruuastaan eikä jätä puolia kuppiin.
Takapakkia:
 • flunssa kaatoi kaksijalkaiset petiin pariksi päiväksi, joten sisällepissailu pääsi vähän ... lisääntymään. Ei ole siis mattoja vieläkään lattialla :)

Muuten elämä jatkuu mallillaan, Hugo madotettiin Canexilla niiden ah-niin-ihanien sian kylkisiivujen saattelemana ja hyvin maittoi :) Seuraavana terveydenhuollollisena toimenpiteenä on tehosterokotteet + rabies, ei alkavalla vaan seuraavalla viikolla.

Huomenna onkin sitten taas allekirjoittaneella edessä paluu normaalielämään, sillä neljän viikon kesäloma vetelee viimeisiään.
Näillä näkymin Hugo joutuu olemaan kotona yksin 2-4 tuntia, mikä ei kyllä ole paljoa sen pidempään kuin mitä olemme "harjoitelleet".

Raportoinkin varmaan seuraavaksi uuden note-to-self -listan, mitä kannattaa ottaa huomioon jos koiranpennussa asuu sisäinen sisustaja... Toistaiseksi Hugo on vain ilmaissut halunsa tuunata keittiönjakkaraa :)


Loppukevennys:Näin hauskaa on pienellä perhosella kun "isi" tulee kotiin ;D
ps. pikkulinnut (google analytics..) lauloivat, että meillä käy täällä useampikin lukija päivässä (tai sitten kasvattaja vaan käy vilkuilemassa puolen tunnin välein että miten poika pärjää maailmalla ;)). Kommentoikaa ihmeessä, jos vaan suinkin saatte kommentoinnin toimimaan!

7 kommenttia:

 1. Voi kun söpö perhoskoira teillä! Itsekkin olen perhoskoiraihminen. Täällä pitää käydä useamminkin. Terveisiä teille kaikille täältä helsingin keskustasta!

  VastaaPoista
 2. Noh, jos nyt yksi tällainen "salalukija" ilmoittautuisi :)

  Olen muutaman kerran käynyt lueskelemassa blogiasi. En itse asiassa edes muista, mitä kautta alun perin löysin tänne. Blogilista?

  Asun Pohjois-Suomessa. Mun kotikotona on papillontyttö, ja ikävä on kova. Itse kun en yo-opiskelijana ja kerrostaloasukkina oikein pysty meidän perhosta tänne ottamaan - ja koirakin viihtyy paremmin isän ja äidin luona tutussa ympäristössä.

  Tämä teidän nappisilmä-Hugo ei toki yhtään helpota koiraikävääni. Joka kuva saa aikaan aawwww-reaktion. :) Mutta kiitokset blogistasi, aion lukea jatkossakin! Kirjoitat kivasti. :)

  VastaaPoista
 3. Mie luen uskollisesti tein blogia ja yritän ottaa oppia miun tulevaa pentua varten ja kiva tietää kuulumisias tätäkin kautta ;)

  Iijja <3

  VastaaPoista
 4. Iina,
  mäkin jouduin aikoinani jättämään jo edesmenneen bichoni-pappani ja yhä porskuttavan lappalaisen vanhempien luo, ja nyt vasta antoi tilanne periksi "oman" koiran hankkimisessa. Eiköhän sullakin se päivä joskus koita :) Kiitos kiitoksista!

  Iida,
  miten mä arvasin ;) Tuu ny joskus livenäkin kattomaan tota palleroa :D

  VastaaPoista
 5. Mää bongasin tän blogin perhoskoirafoorumilta ja silloin tällöin oon käynyt lueskelemassa. Melkein harmittaa että meille tuli perhonen "vasta" 4kk iässä joten ei ikinä ollut ihan noin söpö pentupullapalleroinen. Kiitos siis söpökuvaelämyksistä!

  VastaaPoista
 6. Mutta onhan tää ihan söpö vielä nelikuisenakin ;) Kamalasti kyllä "aikuistunut" jo niiden viikkojen aikana, mitä on meillä ollut. Äkkiä se aika menee...

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails