lauantai 26. syyskuuta 2009

Lurppakorvainen työkoira


Olen tosiaan töissä pienessä hotellissa, teen vastaanottovirkailijan ja yleishöylän hommia, yleensä iltaisin ja välillä myös tuuraan pomoa ihan perinteisesti kahdeksasta neljään. Meillä on hyvin "eläinystävällinen" ilmapiiri ihan  ylimmältä taholta lähtien, joten otinpa sitten torstaina Hugon mukaan pällistelemään suurta maailmaa :)Hugon mielestä paras paikka maata oli ... työpöydällä. Lattialla oli tylsää, sylissä tuli kuuma, joten näppäränä poikana Hugo sitten yks,kaks,yllättäen silppasi tuttuun tapaansa kättäni pitkin ja pisti pöydälle maata. Aamupäivisin on onneksi hiljaisempaa suorien asiakaskontaktien kanssa, joten aika paljon riitti niitä hetkiä kun Hugo sai rauhassa maata pöydällä ilman, että olin nostamassa sitä lattialle asiakkaan saapuessa.

Palaute oli pääasiassa positiivista, vain yksi leidi sai jonkin sortin psykosomaattisen allergiayskäkohtauksen kun sisäänkirjauksen loppuvaiheilla Hugo "astui esiin" pöydän alta käydäkseen juomassa. Otetaan kuitenkin huomioon se, että leidi oli tönöttänyt siinä jo sen 5-10min ilman mitään niiskutusta, ja pakottava yskä tarttui vasta suorasta näköhavainnosta ;)

Ymmärrän toki sen, että pieni (ja söpökin ;)) koira aiheuttaa herkille allergisen reaktion, ja että lainsäädäntökin jo kieltää eläintien tuomisen tiettyihin tiloihin. Sitä en kyllä ymmärrä, miten niin allergiaherkät ihmiset voivat sitten edes yöpyä hotelleissa, joihin lemmikit ovat tervetulleita, tai ylipäätänsä liikkua missään missä liikkuu ihmisiä, joilla saattaa olla lemmikkejä.
Koirapelkokin on jälleen asia erikseen, mutta ainakaan tuona yhtenä päivänä ei tullut niin hysteerisesti koiria pelkäävää asiakasta vastaan, jota olisi häirinnyt kaksi kiloa karvaa suljetun oven takana.

Ja silti, ylimmän johdon mukaan Hugo on yhä tervetullut mukanani töihin :)

Töissä sitä paahdetaan siis nytkin ja ilman koiraa. Isäntä ja Hugge viettävät vapaaviikonloppua anoppilassa Mimmin ja Rontin kanssa tupareita juhlien, ja minäkin toivottavasti pääsen liittymään seuraan töistä päästyäni.

1 kommentti:

  1. Elvis tykkäsi pienenä nukkua myös työpöydän siinä näppistasolla. Siis se pikkuinen taso, joka vedetään esille pöydän alta. Näppiksen jouduinkin nostamaan sitten toisaalle :D

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails