tiistai 22. syyskuuta 2009

Ja eräänä kauniina(??) aamuna...

...minut herättikin phalène.

Hubbelgubbe on laskenut nyt kummatkin korvansa alas, toisen se tipautti tuossa viikko takaperin, ja tänään aamulla oli sitten kummatkin alhaalla. Kuvamateriaalia luvassa jahka meitä suositaan hyvällä, aurinkoisella säällä :) Turku on ollut aika harmaa viimepäivinä.

Harmaa keli ei ole kuitenkaan haitannut uusien koirakaverien saamista, tuorein tuttavuus on yläkerran Remu - Hugon kanssa samankokoinen 8vk sakemanninalku :) Eilen päästiin pihalla ihan tositoimiin ja huvitettiin parvekkeelle kerääntyviä naapureita lasten leikkikerholla... Hugo jallitti Remua ylt'ympäriinsä ja Remu-parka ehti välillä vaan vähäsen lyödä tassulla lisää vauhtia kun Hugo oli jo .. no aika kaukana :) Välillä Hugo-jänis juoksi suoraan Remua päin, kun ei nämä oletukset väistöreaktionopeuksista osuneet osapuolten välillä ihan yksiin.

Oli aika väskä pieni poika kun päästiin sisälle, mutta hauskaa oli paitsi pennuilla myös yleisöllä :)

5 kommenttia:

 1. Heippa! Foorumin kautta tänne päädyin. Hugolla on näemmä sama isä kuin Elviksellä eli veikkapuolia ovat :)
  Kuvia esille lisää vaan ;)

  VastaaPoista
 2. Moikka :D Oon itse asiassa selaillutkin teidän blogia, mutta toi velipuolitieto tuli ihan yllätyksenä :D Kiva kun kävit ja kyllä mä niitä kuvia lisäilen, eli uudestaankin saa tulla ;)

  VastaaPoista
 3. En minäkään sitä varmaan olisi hoksannut ilman noita tekstejä täällä teidän blogin sivustassa ;) Norris kuulosti kovin tutulta ja pitihän se vielä varmistaa koiranetistäkin, että samasta tosiaan on kyse.

  VastaaPoista
 4. Aaww, vai phalèneksi hän sitten lopulta kääntyi! :)

  Tuli noista lempinimistä mieleen, että yksi meidänkin koiran lempinimistä on Pupu. Liekö yleinenkin nimi perhosilla? :D

  VastaaPoista
 5. Iina,
  jaa'a, enpä osaa sanoa ;D Ihan pupujussilta Hugo ainakin kyllä näyttää, sen takajalat on ihan jäniksenkoivet ja kun se vetää korvat taakse, näyttää ihan pupunkorvilta ;)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails