keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Korvapuoli Pissa-Lasse

Tänään se tapahtui, aamulla, kahdeksan jälkeen. Ihan yhtäkkiä.

Hugo-perkele rakas päätti tyhjentää rakkonsa sänkyyn.

...

Mikäs siinä sitten, pissareissu pyykkituvan kautta ja täkki ja lakanat pyörimään. En sano että v*tutti!!!

Noh, eniveis.
Hugo on myös päättänyt yhden yön aikana ruveta toiselta korvaltaan phalèneksi. Ajattelin ensin myös sitä että josko korvassa on roska tai muu häiriöjuttu, mutta eipä siellä mitään tunnu olevan, eikä Hugo sitä sen enempää rapsuttelekaan... Saa nähdä nouseeko se siitä vielä pystyyn, tai laskeutuuko toinen korva alas (on kyllä niin tukevasti pystyssä, etten usko). Tai ehkä jää Ronron-"sedän" tavoin erikorvaiseksi :)

..

Kiitokset myös kommentoineille!! Mukavaa kun "ilmiannatte" itsenne :)

2 kommenttia:

 1. Moikka Hugo-veliseni :)

  Mullaki noita pissavahinkoja viel sattuu, sänkyyn en kuiteskaan oo onnistunu liruttaa ;)
  Mulla on korvat ollu lurpallaan kokoajan. Porukoista olen kuulemma hauskan näköinen, kun katson ylöspäin, niin korvat nousee terhakasti pystyyn ja tuulisella säällä ne on välillä pysys ja lurpallaan :D
  Vitsit et minuu kiinnostaa ulkona KAIKKI vastaantulevat, jos edessä tulos ihminen/koira, niin ei meinaa henki kulkee, ku niin pitää vetää. "Äiti" yrittää rauhoitella, mut ku en malttas. Ihmiset on niin kivoja, haluun tervehtiä kaikkia.

  Täällä mullahan on se vanhuspapillon (18v 4kk) kaverina, voi ku haluisin leikkii sen kaa, mut se vaan haukkuu mulle, et mees penska siitä vähä kauemmas. Sit se kiitokseks syö mun eväät, jos niitä jää lautaselle! On siinä kaveri :D
  Mukavaa touhukasta syksyä!
  Terveisin Ringo-veli

  VastaaPoista
 2. Hugo kiittää terveisistä, kiva kuulla teistä :D
  Kyllä meilläkin noita muitakin vahinkopissailuja tapahtuu, onneksi toi sänkypissa on jäänyt toistaiseksi ainoaksi.
  Hugo on ollu melko eläväinen noitten korviensa kanssa, vasen on ihan kunnolla pystyssä mutta oikea on sitten enemmän tai vähemmän lerpallaan päivästä riippuen..

  Hugge on myös ihan järkyttävän paljon nykyään vastaantulijoiden perään, sama se että onko ihminen ilman koiraa vai koiralla vastassa :) Lapset on yhä vielä vähän jänskättäviä, mutta suostuu sentään tulemaan ohi ihan nätisti vaikka vähän "luimisteleekin".

  Sano terveiset isäntäväelle ja vanhukselle :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails