keskiviikko 30. syyskuuta 2009

"Tällä on täällä tällanen vähän niinkuin patja, tunnetko?"

Hugo on nyt rokotettu ja siis virallisesti valmis suureen maailmaan :) Sai vähän yllättäen rabieksenkin sitten vahvisteen kanssa samalla, ell vaan kyseli että miten oli voinut ekan rokotuksen jälkeen (hyvin voi) ja tuikkasi sitten rabieksen perään. 63€ koko lysti tällä kertaa, tutulla ja turvallisella Kaarinan Eläinlääkäriasemalla. Vähän Hugo oli taas uneliaan oloinen, puolen tunnin varoaika eläinlääkärin läheisyydessä meni kuitenkin isäntäväellä Lidlissä shoppaillessa, ja kuskina toiminut "isoisä"(??) piti Hugolle autossa seuraa. Kotona siitä uneliaisuudesta ei muuten ollut sitten hajuakaan.

Ja mitä otsikkoon tulee, Hugo on nyt tasan 17 viikkoa vanha, ja painaa 2650g, eli painoa edellisestä kerrasta oli tullut lisää ~800g. Eläinlääkärin mielestä Hugo oli siis vähän tuhti, ei niin lihava kuitenkaan, että pitäisi alkaa tarkistamaan ruokintaa tmv, eli kasvanee tuosta vielä pois.

Mutta kun mun mielestä se on niin laaaiiihaaa.... :)

Hugo muuten tilattiin töihinkin taas vierailulle, huomenissa matkustamme siis jälleen halki kaupungin suureen maailmaan :)

2 kommenttia:

 1. Jepulis-jee, nyt on meikäläinenkin saanut rokotteen niskaan. Eläinlääkäri siinä kopeloi ja tutki ja totes et johan on pelit ja vehkeet pienellä kaverilla. No perskules, kyllähän ne äijäillessä kasvaa ja hyvä niin. On meinaan Mio sellainen tohvelisankari että ei toista löydy...

  Mie pidän tytöt ojennuksessa ja olen kuulemma ainoo tästä jengistä joka osaa kerjätä herkkuja. On tästä pienestä koosta jotain hyötyäkin ;) Metsässä tosin katoan hetkessä näkyvistä ja mustikoihin yllän vain, jos emäntä taivuttaa niitä varpuja alaspäin, mut ei siitä kerrota kellekään.

  Täällä on ollut kaikenlaista touhua, kun hoksasivat keittiössä vesivahingon. Meidän satunnaiset pikkulirit ei kuule oo mitään verrattuna siihen, kun vesiputki vuotaa seinän sisään. Nyt sitten tehdään remonttia ja me Unnan kans autetaan tietty. Yks kerta kun emäntä oli puhelimessa, niin Unna keksi repiä kaikki maalarinteipit irti ja liimas ne itteensä. Se oli niin ylpeä osaamisestaan ja teki kunniakierrosta ympäri kämppää aina saunaa myöten. Se oli näköjään tärkeä puhelu, kun emäntä ei voinut muuta kuin kävellä perässä ja laittaa silmiä kieroon. Kai sitä nauratti jo aikalailla kun systeri viipotti teipit liehuen.

  Jeps, mie jatkan nyt mieshommia (niitä riittää) ja koitan vähän paremmin katsoa Unnan perään.


  -Nonni-

  VastaaPoista
 2. Voi Nonnia :D Ja Unnakin ois kyllä pitäny päästä näkemään, ehkä oli telkkarissa nähny muumion ja koittanu laittaa käärinliinat maalarinteipistä... :) Kiva kuulla teistäkin, ja kuviakin ois kiva nähdä... ;)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails