torstai 3. syyskuuta 2009

"No oota mä guuglaan että minkä ikäsenä..."

Hugo nostaa jalkaa. Believe it or not... Ensin luulin että se oli vahinko, että voikukat kutitti vatsan alta. Sitten voikukat kutittivat aika monta kertaa vatsan alta.

Ei, kyllä se nostaa jalkaa!! Ja ikää on 13 viikkoa + 1 päivä. Pientä mieshormoonia havaittavissa :)

1 kommentti:

 1. Kuka on kingi? Hugo on kingi!

  Vähänkö on jätkä pähee, nostaa jalkaa ja kaikkee... Ihmeellisiä on nuo ihmiset, nytkin tuo tuossa vieressä tuijottelee sun kuvaa ja hymisee ylpeenä, kuin sie Hugo oot niin hieno mies. Juuh, oli ihan toiset sävelet sillä silloin, kun löysi pissapaperin alta Unnan ja mun jemmaamat pissit. Meistä se oli loistoidis, kun emäntä makas flussasena sängyssä ja muistutti lähinnä raatoa kuin aina aulista ulko-oven avaajaa. Sillä tais pakkautua veri päähän sitä pissaa pestessä kun se tummui naamastaan samansävyiseksi kuin se märkä parketti. Unnan kans tuumittiin, että ehkä raitis ulkoilma tekee meille kaikille hyvää ja jätettiin kokeilut sikseen. Vieläkin se emäntä pähkäilee, että kuinka me on kumottu fyysiikan ja materian lait ja saatiin ne pissat sinne paperin alle. No, eihän se ollut temppu eikä mitään, mutta ei me sitä paljasteta 8)

  Alan nyt vakoilee tuota Mio äijää, josko se antais vinkkiä tyylikkääseen koiven nostoon. Se on sellainen jähmistelijä, ettei suostu alaikäisten kanssa käymään yhtäaikaa tarpeillaan. Se on kuulemma Pyhä Toimitus joka on tehtävä just millilleen oikein ja siinä ei silloin pikkunatiaiset pyöri ympärillä. Unnaa ei hirveesti nää miestouhut kiinnosta. Se vaan juoksee ympäri pihamaata ja eilen joutuikin hyppäämään äiskä-Mimarin yli, kun vauhtia oli liikaa väistämiseen. Se oli kuule huima loikka! Eikä Unnan vauhti ees hidastunut, mamin turkki vaan pöllähti ilmavirrassa eikä se tainnut ees tajuta kuka selän yli viuhahti :D

  Et semmottii täällä, terppa sano
  -Nonni-

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails